info@controld.es | Tel: 607 362 361

 • Desratització

Control de Plagues: Desratització Urbanes i Industrials.

Realitzem tractaments tant per a empreses com particulars.
Pressupostos sense compromís.

ControlD utilitza els seus coneixements i la seva experiència en el camp de l'eliminació de plagues per solucionar el seu problema el més aviat possible.

Plagues comunes urbanes i industrials:

 • Rattus Norvegicus
   
  Rattus Norvegicus També coneguda com la rata gris o comú, corpulenta per naturalesa pot arribar a pesar els 500g. D'hàbits nocturns es desplacen uns 50 m per obtenir aliment i aigua, aprofiten els llocs on l'activitat humana és gairebé nul·la per instal·lar. Arribant a la seva maduresa sexual entre els 3-5 mesos de vida, podent tenir entre 3-6 gestacions a l'any d'entre 7-12 individus.
  Són portadores d'un gran nombre d'organismes infecciosos a més dels danys que ocasionen.

 • Rattus Rattus
   
  Rattus Rattus També coneguda com la rata negra o de teulada, menys corpulenta per naturalesa que la Rattus Norvegicus (uns 300g en edat adulta), d'hàbits nocturns es desplacen uns 100m per obtenir aliment i aigua, aprofiten els llocs on l'activitat humana és gairebé nul·la per instal·lar, preferiblement en alçada. Arriben a la seva maduresa sexual entre els 3-5 mesos de vida, podent tenir entre 3-6 gestacions l'any d'entre 5-8 individus.
  Són portadores d'un gran nombre d'organismes infecciosos a més dels danys que ocasionen.

 • Mus Musculus
   
  Mus Musculus També conegut com a ratolí, d'hàbits nocturns es desplacen uns 15 m per obtenir aliment i aigua.
  Aprofiten els llocs on l'activitat humana és gairebé nul·la per instal·lar, preferiblement dins de construccions destinades a l'ús humà. Arriben a la seva maduresa sexual als 2 mesos de vida, podent tenir entre 6-10 gestacions a l'any de entre 4-9 individus.
  Són portadors d'un gran nombre d'organismes infecciosos a més dels danys que ocasionen per la necessitat de rosegar a causa del creixement continu dels seus incisius.